Sport-XL.cz - fitness | Fossa.cz - inline bruslení, rychlobruslení | Sport-Cyklo.cz - cyklodoplňky | Shop-pro-dům.cz - pro dům, zahradu, dílnu | Vaše-Pneu.cz - autodoplňky, pneu

Shop-pro-dům.cz - do kuchyně, na zahradu, pro pohyb i pro auto

PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE:

ukázat obsah košíku

v košíku máte: 0 Ks

v celkové ceně: 0,00 Kč

účinnost od 25.5.2018

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Tento e-shop, který provozuje Mgr. Svatopluk Sladký, IČ: 74463373, DIČ: CZ7608245326 se sídlem na ulici Rožňavská 668/8, 779 00 Olomouc, zapsaná v obchodních rejstříku vedeném Krajským soudem v Olomouci, oddíl C, vložka 66302 (dále jen „správce“) jasně a otevřeně sděluje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako „GDPR“). Přečtěte si také Zásady souborů cookies (odkaz). Podnikatel Mgr. Svatopluk Sladký prohlašuje, že respektuje Vaše právo na soukromí. V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, za jakým účelem, na jak dlouho, komu je předáváme, jaká máte práva a mnoho dalšího.

1. Ochrana osobních údajů je pro nás prioritní ve všem, co děláme.

Vaše důvěra je pro nás důležitá. Respektujeme vaši kontrolu nad Vašimi osobními údaji a digitálním obsahem a je naší prioritou zabránit každému neoprávněnému přístupu k nim. Kdykoliv vás požádáme o informace, potřebujeme je, o víc nežádáme.
Jaké osobní údaje od Vás požadujeme?
Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete, například když si něco objednáte, obrátíte se na nás. Osobní údaje, které nám poskytnete, zahrnují jak povinné údaje: kontaktní informace a platební údaje tak nepovinné. Bez uvedení povinných údajů u nás nemůžete nakoupit. Dobrovolně nám sdělujete osobní údaje tam, kde Vás žádáme o udělení souhlasu, např. u registrace, v rozsahu tam uvedeném.
Jak vaše osobní údaje využíváme?
Vaše údaje potřebujeme například k následujícím účelům:

  • Vytvořit a spravovat váš osobní účet (registrace)
  • Zpracovat vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace
  • Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv či mailu
  • Kontaktovat Vás v případě problémů s doručením vašeho objednaného zboží
  • Odpovědět na Vaše dotazy a informovat Vás o nových a změněných službách
  • Zasílat Vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
  • Spravovat Váš účet a kontrolovat Vaši platební morálku
  • Provádět analýzy, abychom Vám poskytli relevantní zboží
  • Zkontrolovat Váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
  • Zasílat Vám dotazníky spokojenosti s cílem dát Vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
  • Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
  • Zabránit zneužití našich služeb

Vaše osobní údaje budeme uchovávat po nezbytnou dobu, a to zejména pro výše uvedené účely:

  • u nákupu s registrací i bez registrace na dobu tří let s tím, že nová tříletá lhůta počne běžet ode dne, kdy uskutečním poslední objednávku,
  • u hodnocení nákupu nebo zboží po dobu tří let,
  • u zasílání obchodních sdělení bez uskutečnění nákupu, diskuze, hlídacího psa, kontaktního formuláře, poradny, dotazu na produkt apod. na dobu jednoho roku,
  • nebo po zákonem stanovenou dobu (na dobu 11 let údaje uvedené na daňovém dokladu, splnění zákonné povinnosti podle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů).

Poté budou Vaše osobní údaje smazány, nebudete-li souhlasit s prodloužením zpracování osobních údajů.

2. Budeme vás chránit

Zlepšujeme služby. Podnikli jsme technická a organizační opatření pro ochranu Vašich údajů před ztrátou, manipulací a neoprávněným přístupem. Naše bezpečnostní opatření neustále přizpůsobujeme v souladu s technologickým pokrokem a vývojem. Děláme to prostřednictvím našich služeb a sdílením informací s Vámi. Údaje, které jsme od Vás shromáždili, jsou uloženy pouze na území Evropské unie.

3. Rozhodnete se, kolik s námi sdílíte

Abychom Vám poskytli ještě lepší služby a relevantní zprávy, shromažďujeme informace o tom, jak jsou naše aplikace používány. To znamená, že když používáte náš web, zjišťujeme, jaké funkce jsou nejčastěji využívány a jaké akce spouštějí chybové zprávy. Nicméně, pokud se Vám nelíbí sledování, můžete si na svém prohlížeči zapnout anonymní režim nebo nastavit soubory cookies. Přečtěte si více v Zásady souborů cookies.
Udělený souhlas lze odvolat rovněž kliknutím na odkaz „Odhlásit Newsletter“ v zaslaném e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese uvedené v kontaktech. Správcem je Mgr. Svatopluk Sladký.

4. Vybíráme poskytovatele služeb, kterým můžeme důvěřovat

Jsme součástí internetové společnosti, ve které nemůžeme existovat bez externích poskytovatelů. Údaje, které získáme, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:
Externí spolupracovníci firmy Mgr. Svatopluk Sladký dle konkrétního náplně činnosti (účetnictví, programování), ale vždy v souladu s pravidly pro nakládání s osobními údaji. Správce e-shopu je Mgr. Svatopluk Sladký případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů - Microsoft. Jiné poskytovatele služeb a aplikací v současné době nevyužíváme.
Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodáváme ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

5. Jaká jsou vaše práva?

Máte právo požadovat informace o tom, jaké osobní údaje o Vás uchováváme (bezplatně jednou za rok). Pokud jsou tyto údaje nesprávné nebo neúplné, můžete požádat, abychom tyto informace opravili nebo odstranili. Vaše údaje nemůžeme odstranit, pokud nám v tom brání zákonné předpisy o uchovávání údajů, například zákon o účetnictví nebo jiné opodstatněné důvody, jako jsou nevyrovnané dluhy. Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete obracet na kontaktní adresu uvedenou v kontaktech webu.

6. Neexistuje soukromí bez zabezpečení

Zabezpečené služby pomáhají uchovat osobní údaje v bezpečí před kybernetickými útoky a zvědavými lidmi. Bez zabezpečení neexistuje záruka soukromí. Díky našemu odhodlání věnovat se kybernetické bezpečnosti, můžeme Vám nabídnout skutečně bezpečné digitální služby.

NOVINKY

Kontaktní informace
Mgr. Svatopluk Sladký

Rožňavská 668/8
779 00 Olomouc
Česká republika

email: info(a)shop-pro-dum.cz
gsm: +420 776 70 86 96

Fakturační údaje

Rožňavská 668/8
779 00 Olomouc
Česká republika
IČ: 74463373
DIČ: CZ7608245326

Poradna pro zákazníky

Obchodní podmínky
Reklamační řád
Jak nakupovat?

Příjem objednávek
komunikace se zákazníky

Obchodní oddělení
+420 776 70 86 96

© 2010 Shop-pro-dum.cz | design a kód wedipa.com | Partneři webu výměna odkazů | brusle Bont | inline brusle Tempish | kolečkové brusle Powerslide | funkční oblečení Rogelli | sportovní výživa Nutrend | sportovní oblečení Newline | kolečkové brusle Olomouc | 24 hodin Le Mans - závody v rychlobruslení | SPEED Olomouc 2011 - závody v rychlobruslení | sportovní potřeby www.Sport-XL.cz - vše, co potřebuješ pro zdravý pohyb | CenyZboží.cz